Over Ons

Wat is Avondwinkelen.nl?

Avondwinkelen.nl is een online supermarkt die jouw boodschappen bij jou thuis, op kantoor of waar je maar wilt bezorgd.

Jouw boodschappen worden binnen 45 minuten thuisbezorgd of wanneer het jou uitkomt. Avondwinkelen.nl heeft geen fysieke winkels en geen Pick-Up Points.

De manier hoe wij dagelijkse boodschappen doen is vrijwel niet veranderd in de afgelopen 80 jaar. Iedereen kent het wel dat je thuis iets mist of je moet nog boodschappen doen, maar je wil of kan het huis niet meer uit. Boodschappen kan je nu elk moment van de dag via je smartphone of computer bestellen en heeft u binnen 45 minuten in huis!

Met Avondwinkelen.nl hoef je nooit meer zware boodschappen te sjouwen, in de rij staan of eindeloos op zoek zijn naar je favoriete product. Hierdoor houd je meer tijd en energie over voor de leukere dingen in het leven. Bij Avondwinkelen.nl houden wij het graag laagdrempelig daarom is onze minimum bestelling maar €15 euro en zit je nooit ergens aan vast.

Avondwinkelen.nl start zijn bezorgservice in Den Haag en omgeving, en breidt later uit naar andere delen van Nederland.

Wil je op de hoogte blijven als wij in jou buurt bezorgen? meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het verhaal achter Avondwinkelen.nl

Avondwinkelen.nl is in 2014 opgericht door een jonge Haagse ondernemer, die destijds al 10 jaar in een supermarkt ervaring opdeed als leidinggevende en later als eigenaar.

Hij vroeg zich af waarom boodschappen doen niet makkelijker en sneller kon. 

In 2014 begon hij vanuit zijn supermarkt een proef met het bezorgen van boodschappen. Na een jaar zag hij dat dit een groot succes was en besloot zijn visie en ideeën verder uit te werken.

Na 3 jaar doorontwikkelen is  Avondwinkelen.nl in 2018 gestart met een beta in Den Haag!

Onze missie

Avondwinkelen.nl is een start-up met hele grote ambities!

Onze missie is om je dagelijkse boodschappen makkelijker te maken en uiteindelijk 24 uur per dag 365 dagen per jaar iedereen van boodschappen te voorzien. Daarnaast willen wij onze klanten zoveel mogelijk tijd, moeite en kosten te besparen. Hierdoor houd je meer tijd en geld over voor jezelf.

Avondwinkelen.nl heeft de ambitie om door heel Nederland te bezorgen. Daarbij is het wel belangrijk dat als wij uitbreiden dat het wel georganiseerd verloopt.

Nieuwsgierig geworden? Neem dan snel een kijkje in onze shop!Nog niet overtuigd?


Vergelijk ons met andere online supermarkten.

Laatst bijgewerkt op 01-10-2018